Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد علوم اجتماعی دانشگاه تهران: اگر حرفی از ازدواج زده شود آن را ازدواج کودکان و ضد حقوق بشر معرفی می‌کنند ولی اگر افراد سراغ راه غیرمشروع و غیرطبیعی (همجنس‌بازی،خودارضایی و..) بروند، مشکلی با آن ندارند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با فعال شدن مسائل حقوق بشری سازمان ملل و جاوید رحمان گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در ایران علیه جمهوری اسلامی ایران مبنی به رسمیت نشناختن حقوق همجنس‌بازان و هم‌صدایی یک اصلاح‌طلب و مجرم فتنه 88 در ایران با آنها، با ابراهیم فیاض دکتری جامعه‌­شناسی و هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در گفتگوی تفصیلی با خبرگزاری دانشجو به تشریح دلایل افزایش تبلیغات و فعالیت‌های سیاسی غرب در حوزه همجنس‌بازی و نوع خطر این مسئله برای ایران پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قسمت دوم این گفتگو به شرح ذیل است:

مردم ایران در فضای فطری به سر می‌برند/کلمه ازدواج برای دو جنس مخالف صدق می‌کند نه دو همجنس‌باز

ترویج همجنس­‌بازی می‌­تواند آنگونه همچون غرب برای ایران خطرآفرین باشد؟

در مورد خطر همجنس‌بازی در ایران باید ببینیم که فطرت را قبول داریم یا نه. اگر جامعه فطرت و حکمت داشته باشد دچار همجنس‌بازی نمی‌شود. ممکن است به عنوان خلاف در جامعه‌ای چون ایران وجود داشته باشد اما هرگز فطری‌شان نیست مثل خودارضایی و روابط نامشروع.

رابطه جنسی دو جنس مخالف فطری است و اساسا کلمه زوجیت و ازدواج از همین دو جنس مخالف می‌آید. حکمتش بر این است که در اثر این زوجیت خانواده شکل می‌گیرد و بچه به دنیا می‌آید و به دنبال آن جامعه تشکیل می‌شود.
مسائل جنسی در ایران هنوز در فضای فطری به سر می‌برد. مردم ایران وقتی بچه‌ای را با پدر یا مادرش می‌بینند عکس‌العمل نشان می‌دهند و هر طور شده می‌خواهند با او هم‌صحبت شوند و جوری او را خوشحال کند و همه مردم ایران نسبت به بچه اقبال دارند. چه آنکه مجرد است و چه آنکه متاهل است و چه آنکه پیر یا جوان است و با این اقبال می‌توان مسئله جمعیت را هم حل کرد به شرطی که سد گرانی و تجمل‌گرایی همزمان از پیش پای مردم برداشته شود.

فمینیست‌ها و پروژه همجنس‌بازی در ایران

پس همجنس‌­بازی از چه جهتی می­‌تواند برای ما تهدید کننده باشد؟

اینکه همجنس‌بازی از کجا می‌تواند تهدیدی برای جامعه ما باشد این است که با توجه به اینکه هر روز بر تعداد کشورهایی که همجنس­بازی را به رسمیت می­‌شناسند افزوده می‌­شود، ممکن است در سال­‌های آینده علیه کشورهایی چون ایران اجماع کنند.

خطر دیگر این است که مرد را با اخلاق و رفتار زنانه بار بیاوریم و زن را با اخلاق و رفتار مردانه تربیت کنیم که الان هم می‌بینیم برخی مردان رفتارهای زنانه دارند و این یکی از پروژه‌های فمینیسم در ایران است که منجر به ضعیف و لطیف شدن مردان و تحمیل صفت‌های مردانه به زنان شده است.

در طرحی با عنوان توانمندسازی زنان از سوی فمینیست‌ها که قبل از انقلاب در ایران آغاز گردید سعی شد که زنان مدام از صفت‌ها و مسئولیت‌های زنانه خود فاصله بگیرند و برای دیده شدن بیشتر دنبال نقش‌آفرینی چون مردان باشند. لذا سعی شد عاطفه زنانه از جامعه رخت بربندد و متاسفانه بسیاری از زنان در این موضوع دچار تناقض‌ها و شکست‌های بزرگ شدند.

مشکل همجنس‌بازی در ایران از این جهت است که عدم ارضای جنسی و عاطفی برخی زنان در رابطه زناشویی، موجب قطع محبت آنها از همسران‌شان می‌گردد. سپس این زنان محبت عاشقانه‌ای که باید هزینه همسرشان کنند را صرف فرزندان به خصوص پسرانشان می‌کنند، متاسفانه این رفتار ممکن است تا جایی پیش برود که زن شوهرش را در خانه و در مقابل پسرش تحقیر کند.

به امید آنکه پسر پناهگاه آنها در آینده باشد اما متوجه نیستند که توجه بیش از حد آنها به پسران‌شان باعث می­‌شود پسرها با روحیه زنانه و لطیف بار بیایند. لذا چنین پسری در جامعه حالت انفعال و معلولیت پیدا می‌کند و در زمینه جنسی مورد تهدید همجنس‎بازی است.

این پسر حتی اگر ازدواج هم بکند در زندگی زناشویی موفق نخواهد بود و رفتارهای بچه‌گانه از خود بروز می‌دهد، چنین فردی رابطه جنسی‌اش با همسرش هم در حد یک بچه است. مثل وقتی که کودک غذا می‌خورد و سیر می‌شود و دیگر کاری به بقیه مسائل ندارد، این فرد هم در رابطه جنسی با همسرش وقتی ارضا شد نیاز همسرش را مهم نمی‌شمارد. برعکس این زنان، دختر‎شان را مردانه تربیت می‌کنند تا شکستی که خود در زندگی مشترک خورده‌اند را دخترشان تجربه نکند.

این مادران اجازه نمی‌دهند پسران‌شان به موقع ازدواج کنند و گاه کار به جایی کشیده می‌شود که پسران بدون اجازه خانواده ازدواج می‌کنند و وقتی مادران متوجه می‌شوند افسردگی می‌گیرند. جوانان زیادی به ما مراجعه می‌کنند و می‌گویند که "با آنکه مدت‌هاست اعلام آمادگی برای ازدواج کرده‌ام اما مادرم به نحوی مانع ازدواجم می‌شود و دچار انحرافاتی چون خودارضایی شده‌ام."

عدم شناخت صحیح روابط زناشویی، ضعفی که باید برطرف شود

چرا برخی از زنان در رابطه با همسر خود ارضاء جنسی و یا عاطفی نشده‌اند؟

اما اینکه فمینیست‌ها و طرفداران همجنس‌بازی از کدام نقص تربیتی در جهت رسیدن به هدف خود سود می‌جویند در پاسخ به همین سوال نهفته است.

این مشکل گاه مربوط به خود زنان و گاه مربوط به همسران آنها است. زن در روابط همسری صاحب حق است اما برخی از زنان این حق را برای خود قائل نیستند و این موضوع را زائده‌ای در زندگی خود و همسرشان می‌بینند. البته مردان چنین زنانی هم مقصرند چرا که دید درستی در این زمینه نداشته و به فاصله گرفتن همسرشان از خودشان کمک می‌کنند.

بسیاری از طلاق‌ها چه در قشر مذهبی و چه غیرمذهبی ناشی از آن است که خانم‌ها دید درستی نسبت به رابطه جنسی با همسر خود ندارند و با تحقیر با آن برخورد و تصور می‌کنند در این رابطه دارند لطفی به همسر خود می‌کنند و چیزی به او می‌بخشند، اما متوجه نیستند که با این رفتار پس از مدتی شوهرشان از آنها سرد می‌گردد و یا دنبال زن دیگری می‌رود و یا خودارضاء می‌شود و خود زن نیز دچار سردمزاجی می‌گردد.

گاهی مردان هم در این مسئله مقصر هستند و تصور می‌کنند که زن خوب همسری است که در زمینه جنسی تنها منفعل باشد و درخواستی نداشته باشد و یا آنکه اصلا شناختی نسبت به نیازهای جنسی و عاطفی زن خود ندارند.

تنها با ازدواج مشکل دارند!/ فضای مجازی مملوء از محتوای مستهجن است/سال‌ها است که منتظر شبکه ملی اطلاعات هستیم

به نظر شما  ابراز گرایش عده­‌ای به روابط نامشروعی چون همجنس­‌بازی از کجا نشات می­‌گیرد؟ 
فضای مجازی کنونی حس نیاز کاذب در افراد ایجاد می‌کند، بسیاری از این انیمیشن‌ها و محتوای شبکه‌های اجتماعی مروج روابط جنسی نامشروع به خصوص همجنس‌بازی در دوره نوجوانی است. مشتری مجازی بسیاری هم دارند و به شکل اغراقی سعی می‌کنند آن را به عنوان یکی از ملزومات زندگی نوجوانان به خصوص در سنین مدارس جلوه دهند.

 ظهور این انیمیشن‌ها یک نکته دارد و آن هم این است که فرد در سنین نوجوانی نیاز جنسی دارد اما اگر حرفی از ازدواج زده شود آن را ضد حقوق بشر و ازدواج کودکان معرفی می‌کنند ولی اگر از راه غیرمشروع و حتی غیرطبیعی (همجنس‌بازی،خودارضایی و..) ارضا شوند مشکلی وجود ندارد. هم اکنون این شبکه‌ها و انحرافات در دسترس نوجوانان ما هستند.

در این محتوای مستهجن نوجوان به راحتی خودش را در اختیار دوست هم‌جنسش قرار می‌دهد و دوستش هم همین کار را می‌کند. لذا پالایش فضای مجازی و رسانه هم یک مورد بسیار مهم در حذف گسترش انحراف‌ها از جامعه است که می‌تواند با راه‌اندازی فضای مجازی مناسب با فرهنگ خودمان صورت بگیرد. سال‌ها است که منتظر شبکه ملی اطلاعات هستیم، اما دولت‌ها برای تحقق آن حرکتی ندارند.

چرا یک مسئول دیپلماتیک از جمهوری اسلامی ایران مقابل اظهارات گزارشگر سازمان ملل در مورد همجنس‌بازان در ایران موضع نگرفت؟/ طرح افزایش سن ازدواج دقیقا همان چیزی است که سند 2030 یونسکو می‌خواهد

مواضع و اسناد بین‌المللی در این حوزه را چگونه می‌بینید؟

شما همین ولنگاری جنسی در فضای مجازی را در سند 2030 یونسکو هم مشاهده می کنید.سندی که مسئولان ما آن را امضا کردند.هم اکنوان هم که طرح افزایش سن ازدواج را در مجلس مطرح کرده‌اند، دقیقا همان چیزی است که سند 2030 یونسکو غرب می‌خواهد جلوی روابط مشروع به بهانه‌های واهی گرفته شود ولی از آن طرف راه انحراف باز باشد. کدام کار علمی قابل ارائه در این حوزه انجام داده‌اند؟

چگونه ازدواج فرد در سن نیاز برای او ضرر دارد اما رابطه نامشروع نه؟ چرا یک نماینده مجلس یا مسئول دولتی در ایران مقابل اظهارات جاوید رحمان، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در ایران مبنی بر به رسمیت نشناختن حقوق همجنس‌بازان در ایران موضع نگرفت؟ آیا ما نباید اذهان این مجامع بین‌المللی را در مورد فرهنگ برتر خود روشن کنیم؟ باید منتظر بشینیم تا عده‌ای در پوشش حقوق بشر و علم هر خباثتی را بر سر جامعه و فرهنگ ما بیاورند؟

زنانگی را به زنان و مردانگی را به مردان باز گردانیم

راه حل پیشنهادی شما برای حل چنین مشکلی چیست؟

 اما اگر آموزش جنسی در مرحله ورود به زندگی مشترک به زوجین آموزش داده شود، اینکه هر یک بدانند زن و مرد چه موجودی است و چه نیازهای عاطفی و جنسی دارد و این نیاز چگونه باید توسط همسرش پاسخ داده شود کمک می‌کند که حافظه جنسی هر دو تنظیم شود و در رابطه با هم لذت حلال ببرند و از زندگی دلسرد نشوند.

در این صورت است که زن محبت عاشقانه‌اش را از همسرش سلب نمی‌کند و پسری هم که تربیت می‌کند با صفت‌های زنانه و لطیف نیست. بلکه او را آماده پذیرش مسئولیت‌ها در زندگی آینده می‌کند، پسری که روی پای خودش بایستد و رفتارهای عاطفی و هیجانی نداشته باشد و صاحب اعتماد به نفس و خلاقیت باشد.

این آموزش‌ها باید شامل فرزندداری هم باشد مثلا برخی از دست‌ورزی‌ها به بعضی از اندام‌های کودک آینده او را تحت تاثیر قرار می‌دهد و ممکن است تا حدی او را به همجنس‌بازی در سنین بزرگسالی بکشاند.

برای جلوگیری از انحراف همجنس‌بازی باید مردانگی را به مردان و زنانگی را به زنان برگردانیم. مرد باید در حدی یک مرد واقعی و مسئولیت‌پذیر تربیت شود و خصیصه جنسی مردانه در او به جایگاه خودش بازگردد. این آموزش­‌ها تنها از طریق اقدامات خانواده میسر نیست و نیاز به سیاست‌گذاری کلان دارد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: همجنس بازی فمینیسم زناشویی ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با موضوع مدیریت تولید و صادرات مرغ، با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن مرغ گرم خریداری و ذخیره می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۹۴ تن مرغ از تولیدکنندگان خریداری شده است.

حسن‌نژاد با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها و جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، افزود: به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۳ هزار تن مرغ صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید، صادرات مرغ گرم از تمامی مرزها بلامانع است.

گفتنی است؛ برآورد دقیق از نیاز بازار و میزان تولید، شناسایی و تحلیل دقیق از بازارهای هدف خارجی، ساماندهی تخصصی صادرکنندگان بر اساس فعالیت مستمر در کشورهای هدف، از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه بود.

کد خبر 6098124

دیگر خبرها

  • هفته بیست و ششم لیگ برتر| بلانکو در ثانیه آخر ناجی نکونام شد/ استقلال مُرد، بُرد و صدر را به پرسپولیس نداد
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • آغاز تخلیه ساکنان شرق رفح/ «نتانیاهو» به دیپلماسی جواب نداد؟
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • شورای تامین اجازه نداد؛ بازی پرسپولیس / استقلال با نساجی بدون زنان
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • ایران برای دومین بار به فینال رسید/ لبنان حریف ساحلی‌بازان شد
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان